Hejka mamuski

Do Nas znow zawitalo sloneczko ale jest -10 na rteci

Jak otworzylam dzis na chwilke drzwi by zobaczyc jakie jest powietrze to jeszcze szybciej je zamknelam brrr....Mimo sloneczka czuc mrozik w powietrzu

Ale za to dzieki sloneczku jakas nowa sila we mnie wstapila i zdazylam juz nakarmic Gabisia,uspic go i oporzadzic chalpeczke a na gazie pyrkoli sie zupka na obiadek-krupniczek
Gabrysiowi pepuszek odpadl okolo 14 dnia i codzienie mialam nadzieje,ze w koncu odpadnie bo w pieluszkach wycinalam wglebienie na pepuszek i juz mialam dosyc-bo ilez mozna
Wera1517 no to Wikunia rosnie jak na drozdzach-winszuje

Moj synal tez pieknie spi w nocy,zasypia po kapieli tak po 20.00,budze go przed pojsciem spac ok.23.00 na cyca i zabiegi pielegnacyjne,usypia a potem budzi sie tylko raz w nocy na cyca i zmiane pieluchy ok.3.00 i spi do rana do 6.00-8.00

Tak wiec tylko raz sie budzimy w nocy a wlasciwie nad rankiem
Marta86 czytalam niedawno,ze chlopcy czesciej maja kolki niz dziewczynki wiec widze,ze nie tylko u mnie sie to sprawdzilo ale i u Ciebie

Odchowalam dwie corcie i nie mialam pojecia co znaczy miec dziecko ze sklonnoscia do kolek dopoki los mi nie zeslal synka-no ale
cos za cos hehe
Marzenie i pozostale mamuski jeszcze raz dziekuje w imieniu synka za zyczonka imieninowe-jestescie kochane